29/5/09

CHAMPIONS, BARÇA



27. maig. 2009

Copa Champions Barça

Torna , després de tres anys, la tercera champions al Barça.

Aquest ha sigut un fet bastant important per a l'història de Catalunya, ja que no només s'ha aconseguit la champions sinó que també la del rei i la de la lliga. Hem sentit parlar molt sobre aquestes últimes jugades, però no tots els comenaris han seigut del mateix estil...

Què és, pot ser, el que els ha fet guanyar? no val això de que és el millor equip, ni fanatismes... mire'm-ho des d'un punt de vista més proper a nosaltres, mire'm-ho des d'una visió pedagògica i de l'educació.

L'organització i el treball en equip, el bon enteniment am el seu entrenador ( educador - educant ) entrenador com a educador i equip com a educant.

Hi a pedagogia allà on no s'ho imagina ningú... hi ha educació en cadascun dels actes i les jugades d'un equip... només cal que es miri de ben aprop i se s'àpiga trobar...

És totalment essencial una bona educació en un bon equip. Què hi pensem quan es veuen alguns jugadors cridar-se o tenir males paraules amb l'àrbitre?no tots els equips tenen jugadors ambuna base educativa ni pedagògia i això, es nota!

és clar que el barça ha fet una bona jugada i ha sapigut complementar-se bé i jugar en eauip, que al cap i a la f, és el principal objectiu.!

FORÇA BARÇA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario