15/5/09

Bloque III

PLA BOLONYA
Temes que es tracten:

Grup 1. Planificació dels estudis. Inclou competències generals i estructura del títol (assignatures obligatòries i optatives, pràctiques, treball final de grau).

Grup 2. Transició i reconeixement. Inclou pla d’adaptació. Harmonització del títol i reconeixement a Europa, canvis d’universitat a mig títol, etc.

Grup 3. Finançament universitat. Inclou context econòmic, beques.

Grup 4. Professorat. Inclou preparació i adaptació a Bolonya, dedicació professorat. Recerca.

Grup 5. Metodologies aula. Inclou sistema d’accés, compatibilitat feina-estudis. Perfil dels estudiants. Capacitats necessàries.

Grup 6. Organització universitat. Òrgans de govern. Organització i representació estudiants. Canals de participació. Mecanismes per incidir en el canvi de la institució.

Grup 7. Avaluació. Inclou avaluació dels aprenentatges i del rendiment (incloses les pràctiques i treball final de grau). També inclou avaluació del professorat i del sistema en general

Grup 8. Grup de tècniques de dinamització de grups: s'encarrega d'obsrvar i controlar la forma de realització dels diferents temes i trobar noves tècniques per al bon funcionament d'un grup. el treball en grup és molt important, per això ha de mirar de trobar totes i cada una de les tècniques que utilitzen cada grup i intentar ajudar-los en allò que sigui possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario